Grafmonumenten

Wij betuigen u onze oprechte deelneming en wensen u kracht in deze moeilijke dagen.Wanneer u te zijner tijd overweegt een grafmonument op het graf van uw dierbare te plaatsen helpen wij u graag met het adviseren hieromtrent. Met onze deskundige en persoonlijke begeleiding, maar vooral met onze vakmensen met liefde voor het vak en gevoel voor omstandigheden zijn wij in staat uw persoonlijke wensen en ideeën vorm te geven. Hun zorg en toewijding staan dan ook garant voor een mooi en stijlvol gedenkteken van hoogwaardige kwaliteit.

In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de materiaalkeuze,  inscriptie, accessoires etc.Tevens vertellen wij u graag aan welke kwaliteiteisen een monument, welke gemiddeld 20 jaar buiten staat,  naar onze mening moet voldoen.

Uit respect voor de nabestaanden versturen wij geen persoonlijk gerichte mailing.

Wegens herinrichting van onze showtuin bieden wij ca. 80 grafmonumenten uit voorraad aan tegen scherp gereduceerde prijzen. Een compleet grafmonument voor een familiegraf inclusief tekst kunnen wij al aanbieden vanaf € 1000,00. Vraag naar onze voorwaarden.

Aan wie leveren wij ?

Damo Natuursteen levert direct aan de particulier. Een aantal uitvaartbedrijven, waaronder Yarden Uitvaartverzorging, werkt nauw met ons samen. Zij verwijzen haar klanten belangeloos naar ons door omdat ze  kwaliteit tot het laatst gewaarborgd willen zien. Wij leveren en plaatsen op alle begraafplaatsen in de regio Haarlem, Amsterdam, de Haarlemmermeer en de Duin en Bollenstreek.

Wat leveren wij ?

Damo natuursteen levert grafstenen en urn monumenten in vele natuursteensoorten en/of glas. Een granieten grafmonument is leverbaar in vele kleuren. Graniet is onverwoestbaar en niet onderhevig aan verwering. U kunt tevens kiezen of u een glanzend of een mat grafmonument wilt. Een grafsteen of urn monument in graniet zal er na tientallen jaren nog net zo mooi bijstaan als een nieuwe. Belgisch Hardsteen of een marmeren grafmonument wel aan verwering onderhevig. Deze verwering vertaald op mooie wijze het heengaan van de tijd en heeft dan ook zeker zijn charme. Wij verzorgen ook de bijzettingen van tekst op bestaande monumenten. Ook als deze niet door ons geleverd zijn. Tevens kunt u een grafmonument door ons laten renoveren.

Algemene graven

Familiegraven

Urnengraven

Renovaties en vervolginscripties