Grafstenen voor de begraafplaatsen in Nieuw-Vennep

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij wensen u kracht in deze moeilijke dagen. Wanneer u te zijner tijd overweegt een grafmonument op het graf van uw dierbare te plaatsen helpen wij u graag met het adviseren hieromtrent. Op de begraafplaatsen Lindenhof en Taxushof in Nieuw-Vennep plaatsen wij grafmonumenten, grafstenen, gedenkstenen en urnmonumenten. Ons kleine maar gedreven team met liefde voor het vak en gevoel voor omstandigheden is in staat uw persoonlijke wensen en ideeën vorm te geven. Wij staan dan ook garant voor een mooi en stijlvol grafmonument van hoogwaardige kwaliteit.

In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de materiaalkeuze,  inscriptie, accessoires etc. Ook vertellen wij u graag aan welke kwaliteiteisen een monument, welke gemiddeld 20 jaar buiten staat, naar onze mening moet voldoen.

Uit respect voor de nabestaanden versturen wij geen persoonlijk gerichte mailing.

U zoekt een grafmonument voor een begraafplaats in Nieuw-Vennep?

Ons bedrijf is gevestigd in Hillegom op slechts 10 minuten rijden van Nieuw-Vennep. Damo Natuursteen levert direct aan de particulier. Enkele gerenomeerde uitvaartbedrijven, waaronder Yarden Uitvaartverzorging, werkt nauw met ons samen. Zij verwijzen haar klanten belangeloos naar ons door omdat ze  kwaliteit tot het laatst gewaarborgd willen zien. Wij leveren en plaatsen grafstenen op alle begraafplaatsen in Nieuw-Vennep, de regio Haarlem, Amsterdam, de Haarlemmermeer en de Duin en Bollenstreek.

Wat kunnen wij leveren voor de begraafplaatsen in Nieuw-Vennep?

Wij leveren grafstenen, grafmonumenten, gedenkstenen en urn monumenten in vele natuursteensoorten en/of glas. Een granieten grafmonument is leverbaar in vele kleuren. Graniet is onverwoestbaar en niet onderhevig aan verwering. U kunt tevens kiezen of u een glanzend of een mat grafmonument wilt. Een grafsteen of urn monument in graniet zal er na tientallen jaren nog net zo mooi bijstaan als een nieuwe. Belgisch Hardsteen of een marmeren grafmonument is wel aan verwering onderhevig. Deze verwering vertaald op mooie wijze het heengaan van de tijd en heeft dan ook zeker zijn charme. Op alle begraafplaatsen in Nieuw Vennep verzorgen wij ook de bijzettingen van tekst op bestaande monumenten. Ook als deze niet door ons geleverd zijn. Tevens kunt u een grafmonument door ons laten renoveren.

Wat kost een grafsteen?

De prijzen van grafstenen zijn afhankelijk van maatvoering, materiaalsoort en model.

  • Een rechthoekige steen voor een algemeen graf is er vanaf € 650.-.
  • Een steen voor een familiegraf vanaf € 1650.-.
  • Een gedenksteen voor een urngraf vanaf € 1150.-.

Na een bezoek aan onze showroom maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte.

In verband met herinrichting van ons terrein zijn er nog diverse grafstenen welke tegen gereduceerde prijzen verkocht worden!

Algemene graven

Familiegraven

Urnengraven

Renovaties en vervolginscripties