Let op:
Een begrafenisondernemer die u iets te enthousiast naar een bepaalde Steenhouwer wilt sturen ontvangt hiervoor een forse vergoeding! Wij houden niet van deze werkwijze en doen hier dan ook niet aan mee. Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor veel kwaliteit, service en vakmanschap.

Wij leveren alle modellen en materialen tegen eerlijke prijzen.

Afspraak maken

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij UITSLUITEND op afspraak. Geheel vrijblijvend informeren wij u over alle mogelijkheden en u kunt in alle rust rondkijken in onze showtuin. Indien u echt niet binnen onze reguliere openingstijden kunt komen passen wij ons graag in overleg aan. 

Offerte aanvragen

U heeft reeds een monument gezien en wilt bij ons een offerte aan vragen? Vul het offerteformulier in en voeg een afbeelding van het monument bij. 

Wist u dat? 

Wij een graag gezien bedrijf zijn op de begraafplaatsen omdat wij heel netjes werken? 

Referenties

We stellen het erg op prijs als u hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Damo Natuursteen
Average rating:  
 19 reviews
by Peek on Damo Natuursteen

Hele mooie afgewerkte steen. Zeer netjes ligt alles erbij.
Helaas lang moeten wachten door de Corona.

by Fam. Juffermans on Damo Natuursteen

De grafsteen van onze moeder is heel erg mooi geworden. En uitgevoerd zoals wij dit in gedachte hadden. En bedankt voor de goede zorgen en nazorg. Wij zijn er erg blij mee zoals
het nu is geworden.

by Fam. Keek on Damo Natuursteen

Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en plaatsen van de grafsteen onlangs geplaatst.
Firma Damo komt alle afspraken keurig na en zorgt voor een uitstekende afwerking.
Dank voor de goede zorg.

by Ewoud Kuijt on Damo Natuursteen

Vandaag de gedenksteen geplaatst van onze vader, opa en echtgenoot. Zeer tevreden over de afwerking en meedenken met de beslissingen/keuze
Bedankt Don

by Familie De Groot-van der Werff on Damo Natuursteen

Onlangs heeft Damo een nieuwe grafsteen en omlijsting op het familiegraf van de familie van mijn moeder geplaatst. Het is erg mooi geworden. Precies uitgevoerd zoals wij hadden afgesproken. We zijn er erg blij mee.

by JH Willemink on Damo Natuursteen

Na plezierig overleg is een prachtige gedenksteen geplaatst op de mooie begraafplaats

aan de Herfstlaan te Heemstede. Bij het overleg was het voor mij plezierig op een deskundige en vriendelijke wijze bijgestaan te worden om mijn persoonlijke inbreng te vertalen op de gedenksteen. Het is lastig de wederhelft te moeten verliezen en wat is het dan mooi regelmatig rust te kunnen vinden bij de gedenksteen van mijn lieve echtgenote. Veel dank daarvoor.

by Ad Bracco Gartner on Damo Natuursteen

We zijn uitermate tevreden over het ontwerp en plaatsing van het grafmonument voor mijn vrouw op de begraafplaats Berkenrode in Heemstede . Dankzij Damonatuursteen's professionele en klantvriendelijke benadering is het een prachtig monument geworden.

by Petra brouwer on Damo Natuursteen

We hadden een mooie steen uitgezocht voor het graf van mijn broer. Vandaag is de steen geplaatst en het is helemaal geworden zoals we wilden. Heel mooi en we zijn dan ook zeer tevreden over Damo natuursteen. Ik was eerder nog even langs geweest bij de zaak toen de steen net was geleverd. We hebben toen overleg gehad over de kleurstelling van de letters. Ik vond het heel fijn dat dat even kon. Vandaag netjes gemaild dat de steen was geplaatst, ik ben gelijk met m'n moeder gaan kijken en het was echt prachtig!! Don heel erg bedankt voor het leveren en alle service,

Een aanrader!! Groetjes Petra Brouwer

by Irma on Damo Natuursteen

Afgelopen december hebben we een gedenksteen uitgezocht. Hierbij werden we zeer vriendelijk en rustig geholpen. We kregen goede adviezen.

Inmiddels is de steen geplaatst. Na plaatsing werden we via een mail op de hoogte gesteld inclusief foto. Het resultaat is erg mooi. Het ziet er keurig uit.

Dank hiervoor!

by HH Beumer on Damo Natuursteen

Afgelopen week is het grafmonument geplaatst wij zijn zeer tevreden over de werkwijze het meedenken en de plaatsing goed werk geleverd.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Let op:
Een begrafenisondernemer die u iets te enthousiast naar een bepaalde Steenhouwer wilt sturen ontvangt hiervoor een forse vergoeding! Wij houden niet van deze werkwijze en doen hier dan ook niet aan mee. Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor veel kwaliteit, service en vakmanschap.

Wij leveren alle modellen en materialen tegen eerlijke prijzen.