Let op:
Een begrafenisondernemer die u iets te enthousiast naar een bepaalde Steenhouwer wil sturen ontvangt hiervoor een forse vergoeding! Wij houden niet van deze werkwijze en doen hier dan ook niet aan mee. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor veel kwaliteit, service en vakmanschap.

Wij leveren alle modellen en materialen tegen eerlijke prijzen.

Afspraak maken

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij UITSLUITEND op afspraak. Geheel vrijblijvend informeren wij u over alle mogelijkheden en u kunt in alle rust rondkijken in onze showtuin. Indien u echt niet binnen onze reguliere openingstijden kunt komen passen wij ons graag in overleg aan.

Offerte aanvragen

U heeft reeds een monument gezien en wilt bij ons een offerte aan vragen? Vul het offerteformulier in en voeg een afbeelding van het monument bij.

Wist u dat

U heeft reeds een monument gezien en wilt bij ons een offerte aan vragen? Vul het offerteformulier in en voeg een afbeelding van het monument bij.

Referenties

We stellen het erg op prijs als u hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Damo Natuursteen
Average rating:  
 31 reviews
 by Marjon

Na 2 eerdere positieve ervaringen bij Damo ben ik voor de grafsteen van mijn lief ook naar Damo gegaan. Don heeft me meer dan prima geholpen: hij luistert goed, denkt mee, komt met ideeën, werkt het uit, en vooral: geeft de tijd om dingen te laten bezinken. Er is absoluut geen haast of gevoel van 'moeten' bij.

De steen is inmiddels geplaatst en is boven verwachting mooi, en dat helpt in een inktzwarte tijd. Dankjewel!

 by Ronald

Tijdens ons bezoek zijn we zeer rustig geholpen en hebben we uitgebreid naar de mogelijkheden kunnen kijken. Don neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Plaatsing is perfect verlopen, tijdig en met een voor ons zeer geslaagd resultaat. Nogmaals veel dank!

 by Marijke

Don was heel behulpzaam, we kregen goed advies en we waren er eigenlijk heel snel uit. De steen was mooi en snel gemaakt en gelegd, voor zover ik dat kan beoordelen. Nogmaals dank!

 by Femmie

Wij zijn zeer tevreden met het voorgesprek en het samen uitzoeken van de juiste steen.
Onze ideeën over het grafmonument van mijn man en onze vader zijn perfect overgenomen. Het eindresultaat is prachtig!

 by Bert de Mooij

Ik heb bij meerdere gelegenheden ervaren dat Damo klantgericht en zorgvuldig te werk gaat. Afspraken komen ze keurig na en de geleverde kwaliteit is prima. Kortom, een goede keus om zaken mee te doen. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

 by Barbara Lookman

Ik ben zeer tevreden met hoe het contact is verlopen. Voorgesprek en met het uitzoeken van de juiste steen. Ook een zeer snelle afhandeling. Het is zo mooi geworden! Hartelijk dank hiervoor. Vriendelijke groeten, Barbara

 by R. de Jong

Deze week is de grafsteen voor mij vrouw geplaatst in Haarlem. Het ontwerp met onder andere volgel-pootjes was spannend, maar zit heel mooi op de steen. Zeer tevreden!

 by Ellen van Schooten

Met de familie een grafmonument uitgezocht voor onze overleden tante. Met veel geduld zijn we geholpen en het resultaat is prachtig. Dank hiervoor!

 by Wim Warmerdam

Samen met mijn zoon heb ik een grafsteen uitgezocht voor mijn vrouw. De voorlichting was bijzonder prettig en duidelijk, en nu de steen geplaatst is ben ik zeer tevreden over het resultaat.

 by Fam. Van Nobelen

Damo Natuursteen heeft goed met ons meegedacht en ons geadviseerd. Onze wensen zijn verwerkt in een prachtig grafmonument voor mijn man en onze vader. Wij zijn heel blij met het mooie eindresultaat. Hartelijk dank!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Contact

Openingstijden
Ma-vr: 08:00-17:00
Za: 08:00-12:00
Op afspraak!

T: 0252-520329
E: info@damonatuursteen.nl

Waar leveren wij?

 • Grafstenen Hillegom
 • Grafstenen Lisse
 • Grafstenen Heemstede
 • Grafstenen Bennebroek
 • Grafstenen Bloemendaal
 • Grafstenen de Zilk
 • Grafstenen Vogelenzang
 • Grafstenen Zandvoort
 • Grafstenen Haarlem
 • Grafstenen Driehuis
 • Grafstenen Zwaanshoek
 • Grafstenen Nieuw  Vennep
 • Grafstenen IJmuiden
 • Grafstenen Hoofddorp
 • Grafstenen Sassenheim
 • Grafstenen Noordwijkerhout
 • Grafstenen Katwijk

Wilt u een afspraak maken?
Geef hier de gewenste datum op en we nemen contact met u op.